Metatron NLS

Investigare NLS – magnetica, computerizata, non-analogica si non-liniara – Metatron

Investigare computerizata a campului magnetic biologic cu sistemede analiza neliniara (NLS) pentru detectarea avanata a declansarii sau evolutiei proceselor patologice (daca exista)  la nivel macro si in profunzime pana la nivel celular.

Tratament prin furnizare de informatii de vindecare prin  semnale magnetice de frecventa, amplitudine, durata si faza corespunzatoare. Receptionand aceste impulsuri magnetice  corpul viu si sistemul sau de campuri magnetice se echilibreaza.

Echipamentul este dezvoltat pentru prima data de cercetatorii Institutului de Psiho-Fizica Practica. Aparatura capteaza frecventele pulsurilor magnetice principale fara interventie umana dupa care mai intai detecteaza si apoi corecteaza defectele patologice in organe, tesuturi si celule.

Verificarea cu Metatron se bazeaza pe citirea campului magnetic al corpului si detectarea aspectelor in care acest camp propriu prezinta valori ne obisnuite. Odata descoperite aceste zone se poate investiga la nivele mai profunde,pana lanivel celular sau molecular.

Prin furnizare de informatii de vindecare ca si semnale de frecventa, amplitudine, durata si faza corespunzatoare,  corpul viu si sistemul sau de campuri magnetice se echilibreaza.

Investigare generala; Tratament de atenuarea dezechilibrelor;

Metatron este un sistem de investigare ne analogic. Acesta permite urmarirea starii corpului prin intermediul schimbarilor caracteristicilor de unda ale tesuturilor acestuia. Sistemele de analiza ne liniara (NLS) sunt cele mai avansate sisteme de tehnologia informatiei in acest moment si pot fi considerate ca fiind cea mai remarcabila realizare a stiintelor naturale moderne. Echipamentul de diagnoza se bazeaza pe analiza spectrala a torsorilor campului magnetic generat de orice corp viu. Este unic si ne-egalat astazi in lume.

Sistemul hard-soft genereaza o referinta presetata a activitatii neuronilor cerebrali fata de care devine posibil sa se identifice si sa se amplifice semnale greu de detectat care sa fie izolate si interpretate. Aparatul se orienteaza dupa aceasta radiatie in locul sau de origine pentru a o interpreta si apoi afisa pe ecranul calculatorului unde se arata un model virtual al organului in cauza colorat specific. Punctele colorate permit medicului sa inteleaga locul proceselor patologice. Este posibil de observat procesul de dezintegrare a structurilor biologice si de prognozat prin compararea observatiilor facute in anumite perioade de timp.

Pentru a defini ptologia intr-o zona este necesara investigatia la nivele profunde ale organului abordat pana cand “nidus”-ul este localizat.