DermaPen

Tratamentul cu dermapen este un tratament inovator care foloseste 12 ace foarte subtiri ce produc 1300 microcanale pe secunda. Adancimea intepaturilor se poate ajusta intre 0.5-2 mm iar vibratiile care se produc in timpul injectarii cresc foarte mult comfortul pacientului. Se aplica un gel anestezic inainte de procedura care permite atenuarea durerii pana la disparitia
read more

Consultatii

Consultatii

Consultații dermatologice de specialitate pentru adulți și copii, investigații de laborator, teste în vederea stabilirii diagnosticului corect pentru afecțiunile pielii, părului sau unghiilor. Odata stabilit diagnosticul se poate proceda la un tratament adaptat fiecarui caz in parte.

Cauterizarea

Cauterizarea

Se foloseste pentru numeroase leziuni cutanate: papiloame virale, veruci vulgare, tumori beligne, keratoze seboreice, keratoze actinice, epitelioame bazocelulare superficiale, teleangiectazii, nevi dermici si altele. Este o metoda care foloseste energia termica pentru distrugerea tesuturilor. Aplicarea sursei se face controlat asupra zonei care trebuie eliminata, limitand efectele asupra zonei adiacente. Refacerea este rapida si cu rezultate
read more

Excizia

Excizia

Este indepartarea dupa anestezie locala a unei formatiuni (nev, fibrom moale, keratoza seboreica, tumori benigne sau maligne). Taierea cu bisturiul se face dupa mai multe metode, in functie de leziune fie la nivelul pielii fie cuprinzand si tesuturi profunde, caz in care este necesara suturarea.

Incizia

Incizia

Este o taietura la nivelul leziunii (furuncul, chist) pentru evacuarea continutului dupa care se sutureaza sau nu.

Pansamentul keratolitic

Pansamentul keratolitic

Consta in aplicarea unei substante caustice sub un pansament ocluziv dupa protejarea perizonala. Se aplica deobicei pentru veruci si clavusuri plantare. Pansamente diverse (dupa interventii, pentru plagi traumatice pentru ulcere venoase sau arteriale).

Dermatoscopia

Dermatoscopia

Se realizeaza cu dermatoscopul, dupa aplicarea uleiului de parafina, cu scopul observarii mai detaliate a elementelor leziunii. In anumite situatii, pentru a stabili daca o leziune este beligna sau maligna, dermatoscopia trebuie completata cu excizie urmata de examen histopatologic.

Tratamentul unghiei incarnate

Tratamentul unghiei incarnate

Sub anestezie locala se excizeaza repliurile laterale, se cauterizeaza tesutul de granulatie, daca este prezent, si se distruge matricea la nivelul zonei de unghie indepartata. Durerea este mult mai mica chiar imediat dupa interventie iar refacerea este destul de rapida, aproximativ doua saptamani.

Recoltare de probe patologice

Recoltare de probe patologice

Secretii uretrale sau vaginale, scuame pentru examen micologic